Educational guide
IDENTIFYING DATA 2011_12
Subject ENOTECNIA Code 00905132
Study programme
I.T.A. ESP.EN INDUS. AGRARIAS Y ALIMENTARIAS
Descriptors Credit. Type Year Period
4.5 Optional Third Second
Language
Prerequisites
Department INGENIERIA Y CIENCIAS AGRARIAS
Coordinador
ANADÓN BLANCO , JOSÉ JAVIER
E-mail jjanab@unileon.es
mgues@unileon.es
Lecturers
ANADÓN BLANCO , JOSÉ JAVIER
GUERRA SÁNCHEZ , MARCOS
Web http://
General description The technology of production of white, rosé and red wines. Winecellars: sizes and description. "
Tribunales de Revisión
Tribunal titular
Cargo Departamento Profesor
Tribunal suplente
Cargo Departamento Profesor

Objetivos
The technology of production of white, rosé and red wines. Winecellars: sizes and description. "

Methodologies

Contents
Topic Sub-topic

Personalized attention

Assessment
  Description Qualification
 
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Basic COORDINADOR, CLAUDE FLANZY, Enología : fundamentos científicos y tecnológicos, A. Madrid Vicente Mundi Prensa, 2000
PEYNAUD E., Enología Práctica, Conocimiento y Elaboración del Vino, Mundi-Prensa, 1996
Complementary , La Semana vitivinícola, Salvador Estela Alfonso, 1945-
, Tecnología del vino : tratamientos y equipos para viticultura y enología, Alción, 2001-
Tullio de Rosa, Tecnología del vino tinto, Mundi-Prensa, 1988
Manuel Ruiz Hernández, Vinificación en tinto, A. Madrid Vicente, 1991
, Viticultura, enología profesional, Agro Latino, 1989-