|
Educational guide |
IDENTIFYING DATA |
2023_24 |
Subject |
FOOD SOVEREIGNTY AND SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS |
Code |
01718118 |
Study programme |
1718 M.U.COOPERACIÓN INTERNACIONAL AL DESARROLLO | |
|
|
Descriptors |
Credit. |
Type |
Year |
Period |
2 |
Optional |
First |
Second
|
Language |
|
Prerequisites |
|
Department |
HIGIENE Y TECNOLOG. ALIMENTOS
|
Coordinador |
|
E-mail |
jmato@unileon.es bprig@unileon.es salod@unileon.es
|
Lecturers |
MATEO OYAGÜE , JAVIER | PRIETO GUTIÉRREZ , BERNARDO | ALONSO DE LA TORRE , SARA |
|
Web |
http:// |
General description |
|
Tribunales de Revisión |
Tribunal titular |
Cargo |
Departamento |
Profesor |
Presidente |
HIGIENE Y TECNOLOG. ALIMENTOS |
FRESNO BARO , JOSE MARIA |
Secretario |
HIGIENE Y TECNOLOG. ALIMENTOS |
GONZALEZ RAURICH , MONTSERRAT |
Vocal |
HIGIENE Y TECNOLOG. ALIMENTOS |
TORNADIJO RODRIGUEZ , MARIA EUGENIA |
Tribunal suplente |
Cargo |
Departamento |
Profesor |
Presidente |
HIGIENE Y TECNOLOG. ALIMENTOS |
LOPEZ FERNANDEZ , MARIA MERCEDES |
Secretario |
HIGIENE Y TECNOLOG. ALIMENTOS |
ALONSO CALLEJA , CARLOS |
Vocal |
HIGIENE Y TECNOLOG. ALIMENTOS |
PRIETO MARADONA , MIGUEL |
|
|